petodnevna avantura

Nasred ulice strastveno ljubila 27 godina mlađeg gondolijera: Napali ju da mu može biti mama, a ona im je spremno odgovorila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melanie Sykes upoznala je Ricarda Simionatoa tijekom svog kratkog boravka u Veneciji.

Engleska voditeljica Melanie Sykes (50) poznata je po vezama s puno mlađim muškarcima, a novim partnerom nadmašila je sve prijašnje. 

Pogledaj i ovo showbuzz više od kratke avanture? Obnovila romansu s 27 godina mlađim gondolijerom: Odjurila u Veneciju i ne obazire se na zlobne komentare

Naime, Melanie ljubi 27-godišnjeg gondolijera Riccarda Simionatoa, kojeg je upoznala na svom putovanju u Italiju. Voditeljica i mlađahni Talijan uživali su u petodnevnoj romansi te su uhvaćeni kako se grle i strastveno ljube na ulici. 

Javnost je napala voditeljicu nakon fotografija koje su objavili strani mediji. Istaknuli su kako je njezin čin skandalozan jer može Riccardu biti majka s obzirom na razliku u godinama. Fotografije možete pogledati ovdje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a bit giddy #bucketlist ✅ #gondola #Venice #gondolier ❤️ @milliejacooper

A post shared by Melanie Sykes (@msmelaniesykes) on

Prije tri dana Sykes se oglasila o svojoj situaciji. "Znala sam da me prate na mom odmoru, no uspjela sam to ignorirati, djelomično jer se takve stvari događaju, ali većinom jer sam osjećala toliko radosti da je bilo teško zaista mariti. Želim vam da i vi prepoznate, cijenite i zgrabite te sretne trenutke u ovom ludom svijetu", napisala je Melanie. 

Voditeljica je ranije podijelila nekoliko slika s Riccardom na Instagramu, ali i sa svojom prijateljicom. Inače, Melanie je prošle godine prekinula vezu s komičarem i glumcem Steveom Coogananom (55). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning strumpets ❤️💫 I knew I was being stalked on my holiday but I managed to ignore it , partly because It’s just what happens but mostly because I was experiencing so much joy, it was difficult to actually care 💃🏼💫 May you also recognise, appreciate and take those happy moments in this crazy world ❤️ love Melanie x #livethatlife

A post shared by Melanie Sykes (@msmelaniesykes) on

Prije njega bila je u vezi s 14 godina mlađim pjevačem Ollyjem Mursom. Također je ljubila profesionalnog golfera Martina Kaymera (36). Melanie je najduže bila s glumcem Danielom Caltagironeom (48), s kojim je dobila sinove Romana i Valentina. Bili su u braku od 2001. do 2009. 

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene