rasna dalmatinka

Njezin Instagram vrvi atraktivnim fotografijama: Gledamo je u novoj ''Farmi'', a svi je već dobro znaju od ranije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ena Frierdich već se nekoliko godina bavi manekenstvom, a natjecala se u nekoliko showova. Ulazak na "Farmu" nije oduševio njezine najmilije.

Domaćoj ljepotici Eni Friedrich (33) nije strano sudjelovanje u showovima, a ove je godine i jedna od natjecateljica u novoj sezoni "Farme". 

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Enine društvene mreže vrve atraktivnim fotografijama koje su joj osigurale brojne obožavatelje, točnije njih 131 tisuću na Instagramu. Ena kao glavni događaj u svom životu navodi trenutak kada ju je Zvonimir Kušec pitao bi li htjela postati model, to joj je uvelike promijenilo život. 

Više o ostalim kandidatima pogledajte OVDJE

"Radim kao model već nekoliko godina, i to zahvaljujući Zvonimiru Kušecu, koji je prvi od fotografa koji je u meni zamijetio potencijal. Kada me pitao za prvu suradnju, još sam živjela u Zadru i nisam pomišljala na to da bih ikada mogla postati model. Nakon nekoliko snimanja moj se život u potpunosti promijenio. Sada već 7-8 godina živim i radim u Zagrebu", priča nam Ena, koja je otkrila i zbog čega nikada nije naučila plivati.

"Uf. Nisam nikada naučila plivati jer tijekom ljeta nitko nije imao vremena da me nauči. Tata mi je radio kao pomorac, a mama se bavi iznajmljivanjem apartmana. Kako su mi i brat i sestra dosta stariji od mene, njima nije bilo kul voditi malo derište sa sobom na plažu. Nakon što sam malo narasla i još uvijek imala one napuhance na rukama kao pomoć da se ne utopim, a druga, mlađa djeca od mene su već skakala na glavu, bilo mi je neugodno. Odlučila sam da neću ni ići na plažu. I tako do dan-danas ne znam plivati", kaže Ena. Obožava tetovaže te ih na tijelu ima čak 13, a otkrila nam je i njihovu priču.

"Volim tetovaže i volim Nietzschea, pa je bilo i logično da stavim nekoliko njegovih citata. Ovih 13 tetovaža nije ni približan broj na kojem želim stati", zaključila je. Osvrnula se i na svoje dosadašnje sudjelovanje u reality showovima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello there 😉 I’m wearing dress from @lalelookcom #shine #shiny #shinydress #shinyvinyl #shinylatex #dressgoals #dressgoals😍 #zagreb #zagrebcroatia #zagrebcity #zagrebfacts #zagrebstreet #croatiangirl #croatia🇭🇷 #croatian

A post shared by Ena Friedrich (Čobanov) 😂 (@enafriedrich1) on

"Da, sudjelovala sam u reality showu “Ljepotice i genijalci” i bilo je to za mene predivno iskustvo. Izuzev samog snimanja i zadataka, svaka pohvala produkciji na izboru kandidata koji su život u kući učinili nazaboravnim. Uvijek sam htjela sudjelovati u nekom realityju, ali nisam željela biti u ljubićima. Odbijala sam sudjelovanja u traženju partnera, ali ovakvi izazovi poput Farme mi zvuče zabavno. A sad, kako će mi stvarno tamo biti, to ćemo ubrzo svi vidjeti", kaže Ena, koja se nada kako će barem jednu osobu s "Farme" znati od ranije. "U protivnom ću prvih nekoliko dana biti negdje u kutu, poznavajući sebe", istaknula je. Komentirala je i kako je njezina obitelj reagirala na odluku da ide u show.

"Svi su se grupno složili da nisam normalna. Da ću se razboljeti, dobiti upalu pluća, da taj show nije za mene... Rekli su mi da ja njima priređujem šokove. Mama neće moći spavati, dečko će posijediti jer ja tamo neću ništa jesti, sestra kaže da sam luda i da ću tamo umrijeti od hladnoće i gladi. Mene živo zanima u što se to upuštam", tvrdi Ena. Izolacija će joj teško pasti, a boji se i što će joj biti s poslom jer će u periodu showa stagnirati. "Da i ne spominjem da će mi faliti poruke i pozivi mojih najdražih", ispričala nam je.

Za ovu atraktivnu Hrvaticu čuli su i u dalekoj Indiji, točnije u Bollywoodu.

"Život me više puta odveo u Bollywood, tako da sam protekle četiri godine često na snimanjima u Indiji. Serija "Door no. 403", u kojoj sam imala prilike glumiti, osvojila je nagradu za najbolju web-seriju na nacionalnoj razini. Za nekoliko mjeseci započinjemo sa snimanjem nove. Do kraja ove godine sam na snimanju još jednog filma namijenjenog indijskom tržištu. Sve je započelo prije nekoliko godina uspješnom suradnjom s L’rama Chandranom, jednim od najznačajnijih indijskih fotografa te kratkom ulogom u filmu", otkrila nam je Ena u jednom od intervjua.

Farmu ne propustite večeras na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1,2,3 or 4? 🤔 I like them all 🙂 I made this matching set by myself. You like it? Bag is from @victoriassecret #victoriasecrets #victoriasecret #victoriasecretmodels #victoriasecretbag #mintgreen #mint #mintnails #minty #mintvibes #ootdfashion #ootdstyle #ootdinspiration

A post shared by Ena Friedrich (Čobanov) 😂 (@enafriedrich1) on

 


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene