Buran život

Proslavila se sasvim slučajno, nitko ne zna koliko točno godina ima, a poznata je po jednom detalju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Emmy Rossum uskoro će utjeloviti "slučajnu" pop-ikonu 80-ih, platinastu plavušu Angelyne koja je imala vrlo buran i zanimljiv život.

33-godišnja glumica Emmy Rossum potpuno je spremna za novu ulogu losanđeleske samoprozvane ikone 80-ih, Angelyne.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjećate je se? Proslavila se vrućim scenama seksa u kojima je bez srama odbacila sve krpice, a sad je viđena nakon dugo vremena

To je potvrdila seksi fotografijom na Instagramu na kojoj je potpuno neprepoznatljiva s platinasto plavom kosom, puno šminke te u seksi topiću. "Avantura počinje", poručila je zvijezda serije "Shameless".

66-godišnja ili 69-godišnja Angelyne, pravim imenom Ronia Tamar Goldberg, postala je ikona nakon što je osvanula na nekoliko billboarda u Los Angelesu 80-ih godina prošlog stoljeća pod imenom "Angelyne", a ostat će upamćena i po velikoj ljubavi prema ružičastoj boji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelyne (@officialangelyne) on

Tko je Angelyne? Pjevačica, glumica, slikarica, model i televizijska persona koja je karijeru razvila isključivo zahvaljujući spomenutim plakatima, a 2003. godine čak se kandidirala za mjesto guvernerke Kalifornije te je završila na visokom 28. mjestu od ukupno 135 kandidata.

Angelyneino pravo ime i podrijetlo postali su javno poznati tek 2017. godine u članku objavljenom u The Hollywood Reporteru. Ronia je rođena u Poljskoj, a njezini su roditelji preživjeli holokaust. Ubrzo nakon oslobođenja emigrirali su u Izrael.

Iz Izraela se obitelj trajno preselila u Sjedinjene Američke Države, a Angelyne je tada bila znana pod imenom Renee Tami Goldberg. Sa svega 14 godina izgubila je majku koja je u međuvremenu oboljela od raka, a njezin se otac ponovno oženio još jednom ženom koja je preživjela holokaust.

Obitelj se tada preselila u novi kvart u Los Angelesu, u kojem je platinasta plavuša krenula u srednju školu, a njezin otac i pomajka vodili su dućan s pićem. Brzo nakon toga udala se za sina izvršnog direktora s Beverly Hillsa s kojim je živjela u Hollywoodu, no papiri za razvod predani su 1969. godine.

I tada počinje njezin uspon u ružičastom Chevroletu Corvette u kojem se vozila ulicama svog grada. Ipak, dok je uživala novostečenu slavu, nije rado pričala o svom privatnom životu. Dapače, skrivala ga je. "Ja sam jedino dijete i siroče. Izgubila sam roditelje vrlo rano i zato sam svim mogućim trikovima tražila pažnju svijeta. To je samo duga priča, ne želim ulaziti u to, sad sam ovdje", izjavila je jednom prilikom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelyne (@officialangelyne) on

Dotična, za koju nitko ne može sa sigurnošću reći koliko ima godina, aktivna je na Instagramu, na kojem ju prati nešto manje od 14 tisuća ljudi, no vjerujemo kako će se ta brojka itekako povećati kada se iz pepela podigne uspomena na nju. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Arianny Celeste (FOTO: Instagram) Arianny Celeste (FOTO: Instagram) Arianny Celeste (FOTO: Instagram) +0 Arianny Celeste (FOTO: Instagram) Celebrity Izluđuje sve oko sebe: Zovu je kraljicom ringa, a atributima iz snova ne prestaje privlačiti pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene