Porod sve bliže

Njezin privatni život zadnjih je godina ovijen velom tajne: Ni široka vesta više ne može skriti trudnički trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emma Stone uspješno skriva svoj privatni život i nije prisutna na društvenim mrežama, no procurila je vijest o njenom vjenčanju s Daveom McCaryjem i prinovi.

Emma Stone (31) ljubi komičara i pisca Davea McCaryja (35) od 2017., a prema pisanju američkih medija, vjenčali su se u tajnosti prošli mjesec. 

Pogledaj i ovo Emma Stone i Dave McCary (Foto: Profimedia) Što to sjaji na ruci? Godinama se natezala s bivšim, a onda je pronašla "onog pravog": Glumicu zaprosio tajnoviti dečko?

Par je viđen s vjenčanim prstenjem na rukama i ubrzo nakon toga se počelo šuškati o njezinoj trudnoći. Kako se nije pojavljivala u javnosti, mnogi su pomislili da je to očita potvrda da Emma očekuje svoje prvo dijete. 

Glumica, koja je osvojila Oscara za mjuzikl "La La Land", u utorak je potvrdila sretnu vijest tijekom šetnje po kalifornijom gradu Santa Monici. Naime, iako je Stone obukla široku vestu i crne hlače nije mogla sakriti ogromni trudnički trbuh i čini se kako je vrijeme njezinog poroda sve bliže. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

A post shared by @ davemccary on

Inače, Emma uspješno skriva svoj privatni život i nije prisutna na društvenim mrežama kao što je to slučaj s mnogim holivudskim zvijezdama. Ipak, komičar Dave se u prosincu prošle godine pohvalio da je zaprosio Stone i da je pristala. Komičar je okinuo selfie s Emmom, a u prvom planu je bio njezin dijamantni, zaručnički prsten.

Inače, glumici, koju javnost naziva holivudskom slatkicom, je to prvi brak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene