I dalje fura svoj stil

U sedmom mjesecu trudnoće skinula se u oskudni bikini koji je jedva obuzdao njezino nikad bujnije poprsje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trudna Emily Ratajkowski snimljena je na plaži u Los Angelesu, gdje je plijenila poglede u minijaturnom bikiniju svojeg brenda Inamorata.

Manekenka Emily Ratajkowski (29) ni u trudnoći ne odustaje od golišavih izdanja koja su joj postala zaštitni znak, a na društvenim mrežama i dalje često objavljuje fotografije na kojima je i potpuno gola.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 5 level pro! Sa sigurnošću možemo reći da ovakvu haljinu još nismo vidjeli, a svaka čast i njoj što ju je odlučila obući jer...

Za vikend je plijenila poglede na plaži u Los Angelesu, gdje je u minijaturnom bikiniju svojeg brenda Inamorata naglasila nikad bujnije poprsje i pokazala trbuh u 28 tjednu trudnoće.

Iako se pokušala sakriti ispod bijele kapice i sunčanih naočala, odao ju je njezin suprug Sebastian Bear-McClard, s kojim je na plaži izmjenjivala nježnosti, a pozornost je plijenila i opakim "side boobom" koji je provirio iz oskudnog badića.

Manekenka i dizajnerica trudnoću je objavila pred kraj listopada videom u kojem je potpuno gola, a njoj i Sebastianu, s kojim je u braku od 2018. godine, ovo će biti prvo dijete.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Inače, Ratajkowski se proslavila zahvaljujući spotu za singl "Blurred Lines" Robina Thickea iz 2013. godine, u kojem je također bila gotovo potpuno gola, a od tada je postala jedna od najtraženijih manekenki na svijetu te je 2017. godine pokrenula i svoj vrlo uspješan brend Inamorata.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene