prati je 25,8 milijuna ljudi

Prošetala u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti, dok joj Instagram vrvi obnaženim fotkama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski snimljena je u šetnji sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom.

Trenutačno jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, s titulom jedne od najljepših, Emily Ratajkowski, ovih je dana snimljena u opuštenom i ležernom izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti.

Pogledaj i ovo showbuzz bilježi neprocjenjive trenutke Skinula se opet do kraja u trudnoći, nekima je dosadila njena sklonost golotinji: "Nije li već dovoljno?"

U širokim hlačama i prevelikoj jakni i bez trunke šminke na licu 28-godišnja Emily prošetala je psa u društvu supruga Sebastiana Beara-McClarda i mnoge iznenadila, s obzirom na to da se uglavnom pojavljuje u razgolićenim izdanjima. Ipak, ni ovog puta nije odoljela da ne pokaže bar malo gole kože, pa je tako ispod jakne odjenula minijaturni top i pokazala ravan trbuh.

Na njezinu je profilu na Instagramu sasvim drugačija priča jer on vrvi obnaženim fotografijama na kojima se u prvom planu nalaze njezine bujne obline, i to na radost njezinih 25,8 milijuna pratitelja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily je u braku sa Sebastinom od 2018. godine, a par djeluje jednako zaljubljeno kao i na početku veze. Za Sebastiana se udala svega tri mjeseca nakon što je prekinula vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom, s kojim je provela ukupno četiri godine, a i živjeli su zajedno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene