Stiže prinova!

Skinula se do kraja u 33. tjednu trudnoće pa zaključila: "Ovo je neprocjenjiv trenutak u mom životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski poznata je po golišavim fotografijama, a od skidanja ne odustaje ni u trudnoći. Obožavatelje je već nekoliko puta počastila potpuno golim fotkama, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna.

Manekenka Emily Ratajkowski još jednom se skinula do kraja, a ovoga puta pokazala je svoj trbuh u 33. tjednu trudnoće. 29-godišnja manekenka profesionalne je fotografije objavila na svom profilu na Instagramu, a pohvalila se i tko je za njih zaslužan.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

"Neizmjerno sam zahvalna što su neprocjenjive trenutke u mom životu zauvijek zabilježili moji dragi prijatelji. Hvala vam! Tu sam bila trudna 33 tjedna", napisala je Ratajkowski na Instagramu uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Inače, Ratajkowski se proslavila zahvaljujući spotu za singl "Blurred Lines" Robina Thickea iz 2013. godine, u kojem je također bila gotovo potpuno gola, a od tada je postala jedna od najtraženijih manekenki na svijetu te je 2017. godine pokrenula i svoj vrlo uspješan brend Inamorata.

Za supruga, Sebastiana Beara-McClarda udala se 2018. godine, a par će uskoro dobiti svoje prvo dijete. Slavna ljepotica ne srami se objavljivati golišave fotografije, a od toga nije odustala ni tijekom trudnoće.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 2 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Ristović - 4 +0 Nikolina Ristović (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) inMagazin Netom prije kobne noći Nikolina Pišek dala je ekskluzivni intervju za IN magazin i otkrila neke nepoznate detalje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene