prva fotografija s bebom

U obnaženom izdanju objavila da je rodila: Otkrila ime i spol, iako će dijete odgajati rodno neutralno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski podijelila je fotografiju sa sinom Sylvesterom Apollom i otkrila da je rodila 8. ožujka.

Emily Ratajkowski (29) pohvalila se na Instagramu da je rodila i otkrila je spol i ime djeteta. 

Pogledaj i ovo showbuzz I dalje fura svoj stil U sedmom mjesecu trudnoće skinula se u oskudni bikini koji je jedva obuzdao njezino nikad bujnije poprsje

"Sylvester Apollo Bear pridružio nam se na zemaljskoj strani. Sly je stigao 8. ožujka 2021. na najneralnije, najljepše i najviše ljubavlju ispunjeno jutro u mom životu", napisala je Emily uz zajedničku fotografiju sa sinom na kojoj ga doji u obnaženom izdanju. 

Manekenka, koju prati više od 27 milijuna ljudi, u 20-ak minuta je prikupila više od 180.000 lajkova i mnoštvo čestitki. Među njima je bila i ona njezine kolegice Belle Hadid. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

"Čestitam slatkoj obitelji", napisala je Bella. Inače, Emily prije poroda nije htjela otkriti spol djeteta i rekla je da će ga ona i muž Sebastian Bear-McClard (32) odgajati kao da je neutralnog spola.

"Svi su nas pitali znamo li želimo li sina ili kćer? Mi smo odgovarali da nećemo znati spol dok naše dijete ne navrši 18 godina i tada nam kaže. Svi se smiju na to. Istina je da je to kompleksnije i ne radi se samo o genitalijama s kojima se dijete rodile", ispričala je Ratajkowski. 

Manekenka je tijekom trudnoće kao i prije nje često pozirala potpuno gola zbog čega su je neki kritizirali, ali kao i uvijek, nije se obazirala na to. 

Emily je od 2018. u braku s glumcem Sebastianom, a njemu ne smetaju njezine golišave fotografije nego nekad i pozira s njom i prekrije joj strateška mjesta. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene