Ležerno izdanje

Mnogi su se pitali nosi li išta ispod široke majice, malo tko se nije okrenuo i zagledao u njezine gole noge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski prošetala je New Yorkom u prevelikoj majici, a činilo se da ispod nje nosi baš ništa

Manekenka koja se može pohvaliti i titulom superomodela Emily Ratajkowski izašla je u popodnevnu šetnju ulicama New Yorka u kombinaciji zbog koje su se svi prolaznici okretali za njom, a kako i ne bi jer se činilo kao da na sebi nema ništa osim predimenzionirane majice.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Mnogi su se pitali nosi li 29-godišnja ljepotica išta ispod široke crne majice i je li to jedno od njezinih najležernijih izdanja u posljednje vrijeme, dok su se u prvom planu našle njezine duge noge kojima je osvojila modne piste svijeta. Ipak, fotografije snimljene iz drugog kuta pokazuju da ispod majice nosi i minijaturne crne hlače koje su se uistinu jedva nazirale.

Emily je ljeto provela zaposlena promoviranjem svoje linije kupaćih Inamorata, a u ulozi modela našla se ona sama promovirajući seksepilne komade na profilu na Instagramu. Uz to ovih se dana našla i na rujanskoj naslovnici talijanskog Voguea uz još 100 slavnih lica u sklopu teme broja "100 naslovnica, 100 ljudi, 100 priča".

U karanteni zbog koronavirusa nije se odvajala od svog supruga Sebastiana Beara-McClarda koju su proveli u svom domu u Los Angelesu. O tom je iskustvu nedavno progovorila u intervjuu za britanski GQ i priznala da joj je bilo zanimljivo.

"Čini mi se da će mnogi ljudi na kraju završiti razvedeni. Ali moj suprug i ja smo dobri partneri. Mislim da sam puno toga naučila o samoj sebi u braku", izjavila je Emily.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene