Primjećujete razliku?

U jednom danu izašla u haljini s grudnjakom i bez njega, svi se pitaju kamo su nestale obline koje su ju proslavile?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski prošetala sa i bez grudnjaka pa izazvala čuđenje jer se svi pitaju što se dogodilo s njezinim bujnim dekolteom.

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu Emily Ratajkowski vratila se kući u New York, nakon što je nekoliko mjeseci provela u karanteni na Zapadnoj obali, točnije u Los Angelesu, zbog pojave koronavirusa.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Koliko joj je nedostajao grad Emily pokazuje šetajući nekoliko puta dnevno njegovim ulicama, međutim oni koji su ju pritom susreli uočili su da i njima na njoj nešto nedostaje.

Naime, manekenka je proštela jednom u sportskom izdanju, šarenom topu ispod kojeg je nosila grudnjak i širokoj trenirci te pritom pokazala mišiće na trbuhu, no drugi je puta izašla u haljini ispod koje nije nosila grudnjak. Razlika se itekako vidjela, a mnogi se pitaju što se dogodilo s njezinim bujnim oblinama koje su ju proslavile diljem svijeta i kojima se Emily rado hvalila na društvenim mrežama te koliko zapravo koristi fotošop pri uređivanju istih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

No ono važnije, Emily je pokazala svima da je društveno odgovorna i ni u jednom trenutku nije skidala zaštitnu masku s lica, no fotografima koji ju prate na gotovo svakom koraku nije mogla promaknuti.

U karanteni je bila sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom s kojim je u braku posljednje dvije godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene