Prilagodila se

Ljepotica koja inače pozira samo gola sakrila se ispod maske i kape dok je šetala sa suprugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski prošetala se sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom psa pokazavši jedva oči.

Manekenka Emily Ratajkowski (28) stekla je svjetsku slavu i više od 25 milijuna pratitelja na Instagramu golišavim fotografijama, pa je veće iznenađenje kada je obučena.

Pogledaj i ovo showbuzz bilježi neprocjenjive trenutke Skinula se opet do kraja u trudnoći, nekima je dosadila njena sklonost golotinji: "Nije li već dovoljno?"

Upravo na to potaknula ju je pandemija koronavirusa. Emily je začudila javnost kada se u subotu prošetala New Yorkom sa suprugom, glumcem Sebastianom Bear-McClardom (33) i psom. Naime, obukla je zimsku jaknu, stavila kapu, masku na lice i obukla trenirku te obula tenisice, pa su joj se jedva oči nazirale. 

Ubundana manekenka bila je gotovo neprepoznatljiva. Inače, Emily je nedavno objavila fotografiju iz kupaonice na kojoj je potpuno gola sa zaručnikom. Istaknula je da tako ne izgleda karantena nje i zaručnika te da su uglavnom u trenirkama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is not what our quarantine looks like (we’re mostly in sweats and hoodies) but since I posted this during my q&a why not post it here? This was about 6 months after we got married, summer ‘18. 🤍

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Ovo je slikano oko šest mjeseci nakon što smo se vjenčali, u ljeto 2018.", otkrila je. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarni šarmer pokazao da i u 67. godini održava formu, uhvatili ga na plaži bez lijepe supruge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene