Što manje, to bolje

Morala je dobro pripaziti da ne napravi neki nagli pokret, sićušni gumb jedva je pridržavao grudi koje je ponosno pokazala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski prošetala je New Yorkom bez grudnjaka, ali i pokazala utegnuti trbuh samo tri mjeseca nakon što je rodila sina.

Manekenka Emily Ratajkowski nastavlja se hvaliti svojom utegnutom linijom i to samo tri mjeseca nakon poroda i nakon što je na svijet donijela sina Sylvestera Apolla Beara.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

30-godišnja ljepotica ovih je dana viđena kako šeće u odvažnom izdanju New Yorkom, a ono što je nosila na sebi bilo je dovoljno da se za njom okrenu sve glave.

Naime široke traperice iskombinirala je s plavim topom u stilu prsluka koji je bio zakopčan samo jednim gumbom, a više nego očito je bilo to da ispod njega nema grudnjak.

Manekenka je tijekom trudnoće kao i prije nje često pozirala potpuno gola zbog čega su je neki kritizirali, ali kao i uvijek, nije se obazirala na to. Od 2018. godine je u sretnom braku s glumcem Sebastianom Bearom, a njemu ne smetaju njezine golišave fotografije, štovioše nekad i on sam pozira s njom u razgolićenim izdanjima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily se proslavila zahvaljujući  glazbenom spotu za singl "Blurred Lines" Robina Thickea iz 2013. godine, u kojem je također gotovo potpuno gola, a od tada je postala jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, a 2017. godine pokrenula je i svoj vrlo uspješan brend Inamorata. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marko Grubnić Celebrity Marko Grubnić pokazao spontani trenutak, evo kako on i Momčilo izgledaju kada ih uhvate nespremne

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene