skroz se opustila

Od golišavih fotki ne odustaje ni u trudnoći: Ljepotica skinula sve sa sebe i u odrazu staklenih vrata pokazala svu raskoš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski je u listopadu objavila da čeka svoje prvo dijete, a od onda ne prestaje objavljivati fotografije na kojima joj je trudnički trbuh u prvom planu. Na Instagramu je sada objavila fotku na kojoj je skroz gola.

Manekenka Emily Ratajkowski prije mjesec dana je objavila sretne vijesti i svima otkrila da je trudna, a koristi svaki trenutak blaženog stanja kako bi pokazala trbuščić. Na Instagramu je objavila da je otišla u luksuzni rezort u saveznoj državi Utah, a svaki detalj se nalazi i na njezinim društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Emily je toliko uživala i opustila se da je u jednom trenutku skinula sve sa sebe i pozirala potpuno gola. Fotografiju je objavila na Instagram storyju, a možete je pogledati ovdje.

29-godišnja manekenka pokazala je svoj trudnički trbuh u najprirodnijem izdanju, a otkrila je i zbog čega su se ona i suprug Sebastian Bear-McClaard vratili u Amangiri. Upravo ondje su proveli i medeni mjesec prije nekoliko godina.

Ratajkowski je svjetsku slavu stekla 2013. godine pojavivši se u spotu za hit "Blurred Lines" pjevača Robina Thickea, iako se u manekensku i glumačku karijeru upustila još kao dijete. Thicke je atraktivnu Britanku zamijetio kada je snimila golišave crnobijele fotografije za The New York Times i odlučio ju angažirati.

Uskoro je njezina manekenska karijera doživjela uspon pa je pozirala za brojne magazine. Krasila je naslovnicu časopisa GQ samo u toplesu, a počela je surađivati i s poznatim modnim brendovima poput Versacea i Dolce & Gabbane. Okušala se i u glumi, no u tom svijetu se nije proslavila.

Od 2018. u braku s glumcem Sebastianom Bearom-McClardom. On nikada nije imao ništa protiv njezinih golišavih fotografija, štoviše na nekima joj se i sam pridružio.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +2 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene