Sjećate li ga se?

Od vrhunca njegove slave prošlo je 25 godina, a danas bi ga malo tko prepoznao na ulici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emilio Estevez bio je glavna zvijezda franšize filmova "Mighty Ducks".

Disney je u veljači najavio veliki povratak filma "The Mighty Ducks" i lika Gordona Bombaya, kojeg je trebao ponovno utjeloviti glumac Emilio Estevez, no s obzirom na pandemiju koronavirusa i taj je projekt stopiran, a 57-godišnji je glumac ovih dana viđen u društvu misteriozne
brinete u kalifornijskom Malibuu.

Emilio, inače sin slavnog glumca Martina Sheena, već neko vrijeme nije snimio neku značajniju ulogu, a povratak u lik Gordona Bombaya iznimno ga je veselio.

"Jednom Duck, uvijek Duck. I nakon 25 godina veseli me povratak tom legendarnom liku u novom poglavlju franšize", izjavio je za THR.

Od dana njegove najveće slave prošlo je dosta vremena, koje je ostavilo i traga na glumčevu izgledu, a neki ga na prvi pogled možda ne bi uspjeli prepoznati. 

Prvi film prikazan je 1992. godine, a Disney je novi nastavak najavio s fotografijom Emilija na klizaljkama, s hokejaškom palicom u ruci i ostatkom ekipe na ledu. Radnja se bazirala na hokejaškoj ekipi koja je uspjela ostvariti veliki uspjeh, iako na počecima nisu obećavali, i to pod vodstvom mladog lika Bombaya.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene