tijelo za poželjeti!

Ova prirodna ljepotica lako dospije u centar pažnje, a ništa drugačije nije bilo ni tijekom zanimljive avanture u koju se upustila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elsa Pataky s djecom je provela uzbudljiv dan u lunaparku, a fotografi su je pratili u stopu. Pojavila se u jednostavnoj kombinaciji koja je otkrila njezino savršeno tonirano tijelo.

Španjolska glumica i manekenka Elsa Pataky uzela je predah od snimanja novog filma Benjamina Millepieda kako bi s obitelji posjetila lunapark u Sydneyju. Fotografima nije promaknula, a svojom pojavom oduševila je i sve prolaznike, iako se pokušala sakriti iza sunčanih naočala i šešira kojim se zaštitila od sunca.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

44-godišnja glumica je sa kćeri Indijom Rose (8) i blizancima Tristanom i Sashom (6) uživala u druženju, a svima je za oko zapela njezina savršena figura koju je otkrila u minijaturnim hlačicama i pripijenoj bijeloj majici. Na licu nije imala ni trunke šminke, a njezina prirodna ljepota oduševila je sve.

Nakon uzbudljivog dana s djecom, Elsa je odmah privatnim avionom otputovala natrag kući u Byron Bay. Iako još nije potvrdila da radi na novom filmu "Carmen", fotografi su Elsu uhvatili u nekoliko navrata na snimanju s nekoliko kolega.

Glumica i manekenka je inače od 2010. godine u braku s Chrisom Hemsworthom, a javnost ih smatra jednim od najatraktivnijih zvjezdanih parova.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene