Samo opušteno

Zaboravila majicu? Iznenadila je prolaznike golišavom šetnjom, grudi je pokrivala torbom da spasi situaciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elsa Hosk prolaznicima je priredila nesvakidašnji prizor.

Slavna švedska manekenka Elsa Hosk (32) često se pojavljuje u izdanjima bez grudnjaka, no sada je snimljena u toplesu. 

Pogledaj i ovo Elsa Hosk (Foto: AFP) Uživa u majčinstvu Objavila je potpuno gole fotke sebe i djeteta, jednima je to prekrasan prizor, drugi nemaju baš lijepe komentare

Elsa je snimljena kako uživa u kupanju u Santa Monici s dugogodišnjim dečkom Tomom Dalyjem. Nakon što su se zabavljali neko vrijeme plivajući, skačući i prskajući se međusobno, manekenka je odlučila da joj je dosta boravka na plaži. 

Obukla je duge traperice, no za gornji dio tijela zaboravila je komad odjeće ili se pak odlučila prošetati u toplesu, pa je iznenadila prolaznike. Plavokosa ljepotica privukla je pažnju dok je skrivala rukom i torbicom grudi, no ipak je pokazala malo previše. 

Inače, Elsa ima više od šest milijuna pratitelja na Instagramu i većina joj se divi jer je brzo vratila liniju nakon poroda i često to pokazuje na svojim fotografijama. 

Manekenka i njezin dečko 11. veljače dobili su kćer Tuulikki Joan Daly. "Obožavam biti mama", napisala je početkom srpnja uz fotografije na kojima pozira sa svojom djevojčicom i otkrila koliko uživa u roditeljstvu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

Elsa je u svijet mode ušla sa samo 14 godina, a tijekom srednje škole bavila se i košarkom. Nakon što je maturirala, preselila se u SAD, gdje je uspjela ostvariti zavidnu karijeru kao jedna od anđelica Victoria's Secreta, a uskoro je postala i jedan od najtraženijih svjetskih supermodela.

No njezin put do uspjeha nije bio nimalo lagan. Prošle je godine progovorila o svojoj ovisnosti o alkoholu s kojom se borila na svojim manekenskim počecima i koju je uspjela pobijediti prije nešto više od deset godina.

"Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni", priznala je tada manekenka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene