Uvijek će se netko naći

Ellu Dvornik neke su pratiteljice žestoko napale zbog objave o promjeni u njenom životu: "Ima mama koje bi znale"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik otkrila je u objavi na Facebooku da je njezina mlađa, jednogodišnja kći Lumi krenula u vrtić, a zbog opisa uz fotografiju našla se na meti nekih majki koje ju prate.

Ella Dvornik (30) pohvalila se na Facebooku da je u njenom životu došlo do jedne promjene zbog koje je dobila više vremena za sebe. 

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

"Krenula i Lumi u vrtić i sad ne znam što da radim doma", napisala je Ella uz svoje fotografije na kojima se pretvara kako razmišlja o tome što bi mogla raditi kad nema djece kod kuće. 

Jedna od naših najpoznatijih influencerica je dobila mnoštvo savjeta pratitelja. "Netflix", "Brini se kako je", "Ženo, složi si jedan gin i noge u zrak. Ja čekam taj dan", "Sad još jedno napraviti pa da ne bude dosadno, ne?", "Proljetno čišćenje na primjer", komentirali su. 

No naravno da su se tu našle i neke pratiteljice kojima se nije svidjela ova njezina objava pa su je napale.

"Vrati je kući, ima mama koje bi znale što će raditi i kome je potrebno raditi, a zbog takvih nemaju mjesta u vrtiću", "Pa da, zato roditelji koji rade nemaju pravo na vrtić, jer nema mjesta", napisale su. 

Ubrzo je dio ljudi stao u obranu Elle koja se nije htjela uključiti u ovakvu raspravu. "Sigurna sam da dovoljno dobro zarađuje, da joj djeca idu u privatne vrtiće koje ona itekako plaća. Ne bih rekla da njezina djeca oduzimaju drugoj djeci mjesto u vrtiću", komentirali su.  

Krenula i Lumi u vrtic i sad ne znam sta da radim doma 🤷🏻‍♀️

Objavljuje Ella DvornikPetak, 19. ožujka 2021.

Inače, Ellina mlađa kći Lumi je prošlog mjeseca proslavila prvi rođendan i influencerica je otkrila da je svoj ured pretvorila u njezinu sobu. "Žrtvovali smo ured za Luminu sobu", napisala je preko fotografije na kojoj jednogodišnjakinja sjedi na čupavom ružičastom tepihu okružena igračkama i pored velikog dječjeg šator. 

Podsjetimo, Lumi Wren je drugo dijete Elle i Charlesa Pearcea (43), za kojeg se blogerica udala na Valentinovo 2019. godine nakon dugogodišnje veze. Već tada su bili roditelji danas trogodišnje Balie Dee. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene