Nekad je bio žena

Nakon što je promijenio spol i operirao grudi, glumac objavio prvu fotografiju bez majice, kolege su mu najveća podrška

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elliot Page prije pet mjeseci otkrio je da je transrodna osoba, a nakon toga je bio i na operaciji na kojoj je uklonio grudi. Sada je na Instagramu pokazao rezultate operacije.

Glumac Elliot Page na Instagramu se pohvalio prvom fotkom u kupaćim hlačicama na kojoj je pokazao isklesanu figuru, pet mjeseci nakon što je objavio da je promijenio spol i dva mjeseca otkako je rekao da je bio na operaciji uklanjanja grudi.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobila podršku Glumica koja je u braku s plesačicom šokirala je novim priznanjem, a reakcije njezinih prijatelja i kolega se ne stišavaju

"Prve kupaće hlače", napisao je Elliot u opisu fotke na kojoj pozira uz bazen, a dodao je i hashtag kojim je dao do znanja koliko je sretan.

Brojne kolege i poznate osobe dale su mu punu podršku, a među komentarima se ističu oni Miley Cyrus, Nine Dobrev i kolege iz serije "Umbrella Academy" Justina Cornwella.

"Izgledaš predivno", "Osmijeh govori sve", "Mogu li posuditi koji mišić?", "Ponosna sam na tebe", samo su neki od komentara na fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Zvijezda filma "Juno", koju smo nekad znali i kao Ellen Page, bila je na operaciji kojom se uklanja tkivo dojke kako bi se postigao željeni muževniji izgled.

"To je u potpunosti promijenilo moj život", izjavio je za magazin Time i dodao da ga je operacija oslobodila od totalnog pakla koji je prolazio tijekom puberteta i omogućila mu da se konačno može pogledati u ogledalu.

Inače, Elliot se u siječnju ove godine razišao od supruge Emme Portner nakon tri godine braka. Iako je Emma podržavala sve kroz što on prolazi, ljubav među njima nije uspjela. Bivši par istaknuo je da su ostali bliski prijatelji i da se poštuju, no otišli su svatko svojim putem.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +3 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Zamamni dekolte skrenuo je pažnju s njezina mladolikog lica, zbilja je nevjerojatno kako ova žena izgleda s 50 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene