izvan sebe

Elli Dvornik priredili "šok života": "Skoro sam rodila na licu mjesta"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik bila je izvan sebe kad je shvatila što joj je zaručnik Charles priredio zajedno s prijateljima.

Blogerica Ella Dvornik na svom Facebooku opisala je "šok života" koji je sinoć doživjela. Naime, Ella je već u podmaklom stadiju trudnoće pa je njezin zaručnik s prijateljima organizirao baby shower.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik ide li ovo koga? Danijela Dvornik znakovitom porukom oglasila se na Instagramu, nikome nije jasno kome je upućena i ima li uopće ikakvo značenje

Ella o svemu tome naravno ništa nije znala pa je iznenađenje samim time bilo još i veće. "Sinoć su mi moji dragi prijatelji i Charles priredili šok života. Bila sam toliko u šoku da nisam mogla ništa postati ni pisati. Skoro sam rodila na licu mjesta. Fotke ću staviti uskoro samo da dođem k sebi malo. Uglavnom... luđaci svi do jednoga", napisala je Ella.

Svoje oduševljenje nije krila ni Danijela Dvornik koja je na svom profilu podijelila djelić atmosfere. "I tako... odjednom, skupim stvari, zatvorim kuću,ostavim radnike i odem na party iznenađenja koje ne bi propustila za ništa na svijetu", napisala je buduća baka koja s nestrpljenjem odbrojava dane do dolaska Elline i Charlesove prinove na svijet.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene