U centru skandala

Ispričala se no na vidjelo su izašle nove šokantne optužbe i razmišlja o kraju emisije: "Znala je za napastovanja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ellen DeGeneres se navodno svima ispričala zbog svog ponašanja, no na vidjelo su izašle tvrdnje da je voditeljica znala kako producenti seksualno uznemiravaju mlađe djelatnike. Strani mediji prenose i kako želi odustati od emitiranja svog showa.

Jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljica današnjice Ellen DeGeneres i njezina emisija "The Ellen DeGeneres Show" postala je predmet službene istrage nakon brojnih tvrdnji zaposlenika o zlostavljanju na radnom mjestu i njezinu toksičnom ponašanju.

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

Bivši djelatnici u najnovijem su iskazu izjavili kako su uvjereni da je moćna voditeljica znala za seksualna napastovanja asistenata koje su maltretirali producenti na višim funkcijama, piše Daily Mail. U šokantnoj ispovijesti tvrde kako su viši producenti šlatali mlađe djelatnice, ljubili ih protiv njihove volje te su čak od njih tražili oralni seks.

"Teško mi je za povjerovati da Ellen nije čula govorkanja i komentare viših producenata koji su vrlo usko surađivali s njom na emisiji", kaže bivša zaposlenica. Dodaje kako postoji mogućnost da je Ellen toliko zaokupljena sobom da zaista ne sluša ništa što drugi govore.

"Sve zna, ali ništa ne želi zapravo čuti", rekla je druga bivša zaposlenica. Sve izjave bivših zaposlenika popularne voditeljice prenio je BuzzFeed, koji je istaknuo kako je dosad intervjuirano 36 bivših zaposlenika popularnog showa.

DeGeneres se navodno svima ispričala zbog svog ponašanja, a "kraljica TV emisija" godišnje zaračuje čak 50 milijuna dolara.

Daily Mail saznaje da Ellen ozbiljno razmišlja o prekidanju snimanja svoje ultra-popularne emisije, jer je pritisak koji se vrši na nju sve veći i veći. Izvor iz Telepicturesa tako im je otkrio da je voditeljica poručila direktorima televizijskih kuća da joj je dosta svega i da želi otići iz emisije.

"Osjeća da ne može nastaviti dalje, a jedini način da održi svoj vlastiti brend je gašenje emisije. Znala je što se sve događalo, to je njezin show. Može okriviti bilo kojeg producenta na ovom svijetu ali na kraju krajeva, Ellen je ta koja je odgovorna za sve", izjavio je anonimni izvor.

Cijela priča zahuktala se u travnju ove godine nakon što se dio ekipe naljutio zbog netransparentne komunikacije vodstva showa, i nakon što su im plaće bile smanjene usred izbijanja pandemije koronavirusa.

Uznemirilo ih je i to što je Ellen za emitiranje emisija iz karantene, odnosno njezina vlastitog luksuznog doma, angažirala vanjsku kompaniju, a ne njih same. Ellen se posljednjih 30 godina u javnosti pokazuje kao topla i pristupačna osoba, a sve jače glasine o tome kakva je iza kamera ozbiljno bi mogle naštetiti njezinoj karijeri i budućnosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene