Ima 56 godina

Imponirajući nadimak i danas joj savršeno pristaje, najbolji dokaz tome su njezine fotke u badiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elle Macpherson otkrila je tajnu svoje ljepote i savršenog izgleda u 57. godini.

Najnovije fotografije jednog od najuspješnijih modela svih vremena, danas 56-godišnje Elle Macpherson, odaju dojam kao da je riječ o upola mlađoj ženi, mladoj manekenki na vrhuncu karijere.

Pogledaj i ovo showbuzz The Body Kao da je s druge planete – Možete li vjerovati da je navršila 51 godinu?

Nadimak "The Body" i dan danas joj savršeno odgovara jer svaki centimetar njezina tijela izgleda besprijekorno i bez greške. Elle je tajnu svog izgleda otkrila u intervjuu za Red magazin izjavivši kako to zdravu načinu života, brizi za vlastito tijelo, ali i dobrim genima. Njezina svakodnevica uključuje odlaske u infracrvenu saunu i uživanje u toplim pjenušavim kupkama, koje očito sjajno djeluju na nju.

Uz to glavninu njezine prehrane čine salate, a česti su i opuštajući tretmani u domu na jednoj od plaža u Miamiju, čija se vrijednost procjenjuje na pola milijuna dolara.

Savjete o zdravom načinu života izmjenjuje sa svojom dobrom prijateljicom, glumicom Gwyneth Paltrow i zajedno čak sudjeluju na samitima na tu temu.

Elle svoje savjete dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije i snimke različitih tretmana. One nam dokazuju da posljednja tri mjeseca karantene zbog koronavirusa zasigurno nije provela sjedeći, s vrećicom čipsa i vinom u rukama, pogotovo one u kupaćim kostimima koje mame uzdahe muškaraca, ali i žena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

"Genetika vam pomaže do određene dobi. Ali kada navršite 50 godina, shvatite da je ključ dobrog izgleda u brizi o tijelu i razini vitalnosti, pa možete raditi što god želite", objasnila je.

Elle je i jedna od suosnivačica i kreativnih direktorica kompanije WelleCo, koja se bavi prodajom dodacima prehrani koji sadrže alkale.

Uz zavidnu manekensku karijeru posvetila se i majčinstvu, svojem 22-godišnjem sinu Arpadu Fylnnu i 17-godišnjem Aureliusu Cyju, koje je dobila s 57-godišnjim financijerom Arpadom Bussonom.

"Ona je najbolja majka na svijetu. Znam da to svi kažu, ali ona to zaista jest. Oduvijek je posvećena meni i bratu Cyju. To pokazuje od načina na koji bira svoje nove angažmane do toga što nam kuha", rekao je njezin sin Flynn.

2013. udala za 52-godišnjeg poduzetnika Jeffreyja Soffera, a prema pisanju stranih medija, razveli su se 2017. godine i manekenka je iz braka izašla bogatija za 79 milijuna dolara.

Od prvog muža, 20 godina starijeg modnog fotografa Gillesa Bensimona, razvela se nakon tri godine braka.

Kako pišu strani mediji, Elle je trenutačno u vezi s 63-godišnjim britanskim liječnikom Andrewom Wakefieldom koji je još u braku.

Osim u manekenskim nakratko je zaplivala i u glumačkim vodama odigravši glavnu ulogu 1994. godine u filmu "Sirene". Elle se zbog filma skinula potpuno gola, a američki mediji tada su tragali za njezinim privatnim golišavim fotografijama kod obitelji i prijatelja, pa ih je manekenka odlučila preduhitriti.

Naime, odradila je snimanje za magazin Playboy za svibanj 1994., a kako je rekao fotograf koji je slikao, cijeli posao odrađen je prema njezinim uvjetima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene