druga sreća!

Kći našeg bivšeg premijera talentom je već osvojila domaću javnost, a sad se sprema na novi pothvat!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Orešković vraća se na pozornicu Dore s pjesmom autora koji potpisuje i njezin debitantski singl.

Kći našeg bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, Ella Orešković, vraća se drugu godinu zaredom na pozornicu Dore. Natjecat će se s 13 kolega 19. veljače u Opatiji s pjesmom "If You Walk Away", koju je napisao Siniša Reljić.

Pogledaj i ovo Maja Blagdan (Foto: IN Magazin) Koja vam je najbolja? Evo koje su nas sve pjesme predstavljale na Eurosongu, neke su klasici, a neke su odavno pale u zaborav!

22-godišnjoj Elli prošlogodišnja Dora bila je ujedno i prvi scenski nastup, a studentica psihologije ponovno je izrazila želju Hrvatsku predstavljati na Eurosongu.

Ella je u godinu dana prikupila obožavatelje iako nije objavljivala nove pjesme još od nastupa u Opatiji, a na Instagramu često dijeli detalje iz privatnog života. Pratiteljima je otkrila da ima i dečka, s kojim često pozira, a mladi par zaljubljen je do ušiju. Previše detalja o vezi nije otkrivala, no ne skriva da je presretna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

Inače, Ellin otac je dobro poznat hrvatskoj javnosti. Tihomir Orešković bivši je hrvatski premijer, a njegova kći na Dori će pjevati na engleskom. Ella se još lani pohvalila da hrvatski govori bolje od tate, a otkrila je i kako je njezina obitelj bila presretna kada su došli rezultati natječaja Dore, na kojem je prošla njezina pjesma. Obitelj joj je i ovoga puta najveća podrška, a svi jedva čekaju njezin nastup.

Bivši premijer Orešković sa suprugom Sanjom ima i kći Emmu, koja je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dok Ella u Španjolskoj studira psihologiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene