Ljubav je u zraku

Kći našeg bivšeg premijera pokazala dečka, u vezi su već neko vrijeme, ali njegovo ime još nije otkrila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Orešković je na Instagramu pokazala dečka s kojim je proslavila prvu godišnjicu veze, ali njegovo ime zasad nije odlučila podijeliti na društvenim mrežama.

Kćer našeg bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, Ella Orešković već neko vrijeme plijeni pažnju domaće javnosti, a sada je sve dodatno zaintrigirala fotografijom na kojoj pozira s dečkom.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobila i ovacije! Kći našeg bivšeg premijera osvanula u prozirnoj kreaciji i pokazala tijelo bez mane, dosad ju nismo vidjeli u ovako izazovnom izdanju!

Ella i dečko kojem zasad nije otkrila identitet zajedno su godinu dana, a ona je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu pokazala kako su proslavili prvu godišnjicu. Naime, na krevetu ju je dočekao veliki buket crvenih ruža, par se zasladio čokoladnom tortom, a zajedno su snimili i selfie u ogledalu.

"Jedna prekrasna godina. Sretna godišnjica", napisala je Ella uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

Bivši premijer Orešković sa suprugom Sanjom ima i kćer Emmu koja je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dok Ella u Španjolskoj studira psihologiju.

Ella je domaćoj javnosti zapela za oko i zbog svog nastupa na ovogodišnjoj Dori, naročito kada se pojavila na crvenom tepihu u glamuroznoj haljini otvorenih leđa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene