izbacili ju zbog svega

Ella Dvornik prisjetila se neugodne situacije s crkvom iz djetinjstva, mnogi joj pružili podršku: "Nažalost, istinita priča od riječi od riječi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik ispričala je u videu kakav je dijalog imala sa svećenikom i zašto je izbačena s crkvenog vjeronauka.

Ella Dvornik otkrila je pratiteljima na TikToku neugodnu, istinitu priču iz svojega djetinjstva, a mnogi su joj pružili podršku. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

"Nažalost, istinita priča od riječi do riječi. I dalje vjerujem da vjera nema veze s crkvom", napisala je influencerica pokraj svog videa povezanog s vjeronaukom i prvom pričesti. 

"Ja na pripremi za prvu pričest: 'Velečasni, zašto toliko mrzite sve? Zar nije vjera o slobodi i ljubavi? Zar ne voli Bog svu svoju djecu?' Velečasni: 'Ti se ne možeš pričestiti. Tata ti je narkoman i odašilješ negativnu energiju. Javit ću tvojim roditeljima da te izbacujemo s crkvenog vjeronauka'", prepričala je Ella sporni dijalog.

@elladvornik

Nazalost istinita prica od rijeci do rijeci. I dalje vjerujem da vjera nema veze s crkvom #croatia #hrvatska #serbia #srbija #bog #vjera #crkva

♬ Fuck You (Very Much) - Miley Lynn

"Iskreno, nisu ni htjeli da se pričestim. Moja je prabaka svima zabranila da idemo u crkvu jer je u 1. svjetskom ratu svećenicima davala zlato za kruh i na kraju su svi gotovo pomrli od gladi. Vojnici su joj pomogli da prehrani djecu. Ja sam jedina koja je imala malo povjerenja, ali sada mi je jasno zbog čega nam je zabranila posjet crkvi. Bog nema veze s vama", istaknula je na kraju. 

"Poštujem sve vaše vjere, ali ne poštujem institucije koje na njima kapitaliziraju. I znam, 'ima dobrih', ali zaboli me. Ako vjeruješ u Boga, moli mu se doma, voli te jednako i u crkvi i kod kuće", dodala je Ella u komentarima. 

Mnogi su se pratitelji složili s njom i pružili joj podršku te istaknuli da vjera nema veze s crkvom. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Sikirić Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) +6 Paula Sikirić (Foto: Instagram) Celebrity Naša poznata influencerica rodila kćer i uz njihovu zajedničku fotografiju odala neobično ime koje joj je nadjenula

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene