predivna posveta

Ella se pohvalila novom tetovažom čijim je sadržajem dirnula obožavatelje: "Savršena"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik tetovirala je tekst s razglednice svog pokojnog oca Dina Dvornika.

Ella Dvornik (29) odlučila je napraviti novu tetovažu nakon pet godina, a posvetila ju je svom pokojnom ocu Dini Dvorniku

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Dobro to izgleda Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

Naime, riječ je o poruci koju je kralj funka napisao njoj i njenoj majci Danijeli Dvornik na razglednicu koju im je donio iz Švicarske. "Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik", napisao im je pjevač. 

Ella je dala tetovirati te riječi njegovim rukopisom na nadlakticu, a pratiteljima se svidio njezin potez i mnoge je ganula. 

"Koliko god su mi brutalne tvoje tetovaže na leđima i na natkoljenici... E, ova je pobjeda", "Bravo, baš mi je drago", "Savršena tetovaža", "Simpa poruka od oca i supruga za tebe i mamu, a predivna posveta od tebe njemu", komentirali su njezin video na YouTubeu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Swiss, doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka💓. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci? #znaojeon #posljedniromantik #ljubavjetobila #malestvarisuvelikestvari

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Inače, Danijela je u lipnju prošle godine objavila fotografiju te razglednice i objasnila o čemu se radi. "Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Swiss, doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?", napisala je tada supruga pokojnog pjevača. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene