dobro im ide!

Ella Dvornik jednim komentarom "bocnula" Charlesa i nasmijala sve: "Stvarno se namučio..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik se pohvalila da vježba sa suprugom Charlesom, a šalom na njegov račun nasmijala je brojne pratitelje.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik našalila se na suprugov račun na Facebooku te je nasmijala brojne pratitelje. Pohvalila se da vježba zajedno s Charlesom. "Parovi koji treniraju zajedno su umorni zajedno! Ne al fakat. Muž mi je 7 kila lakši", napisala je Ella, a ono što je dodala zabavilo je sve.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

"Stvarno se namučio skinuti kile od trudnoće", dodala je te je u vrlo kratkom roku dobila stotine lajkova. "Bome se vidi da je smršavio", "Bravo", "Čovjek ima stav za deset", "U dvoje je sve uvijek lakše", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotke.

Podsjetimo, Ella je nedavno sa suprugom Charlesom Pearceom kupila kuću u Istri, kamo su se preselili s kćerima, a pohvalila se i izgledom svojeg novog doma, zbog kojeg su mnogi bili oduševljeni. Ella i Charles u braku su od 2019. godine i zajedno imaju dvije kćeri, trogodišnju Balie Dee i jednogodišnju Lumi Wren.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) +10 Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Celebrity Baš je teško vidjeti nove fotografije zvijezde Beverly Hillsa koja se bori s rakom, prvi put je pokazala kako izgleda bez kose

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene