PRIJE ČETIRI DANA

Rodila Ella Dvornik! Poznata influencerica otkrila neobično ime drugog djeteta pa dodala: "Tata nas je malo coprao..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tata Charles nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije, napisala je Ella Dvornik na Instagramu.

Ella Dvornik je na svom profilu na Instagramu otkrila kako je rodila djevojčicu prije četiri dana.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

"Tata Charles nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, al ja sam vam jako sretna sto vam napokon mogu svima reci bok", napisala je Ella u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tata @charles_pearce nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h cak 5 tjedana ranije 🤗 mama se htjela odmoriti pa me je drzala u tajnosti, al ja sam vam jako sretna sto vam napokon mogu svima reci bok! I jedno veliko veselo hvala svima u @rodilistepodobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela ❤️ jedva cekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren 🐥 mama smijes popiti pivo! #StiglaJe #Itsagirl #babygirl

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Istaknula je kako jedva čekaju da je upoznaju s Balie, a otkrila je i ime svoje kćeri. "Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren. Mama smiješ popiti pivo", napisala je.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Reper Vojko Vrućina (Foto: IN Magazin) Celebrity Vojko V prvi put pokazao lijepu suprugu Anđelu i oduševio fanove: "Tko ti je ta mala?"

Momčilo Otašević ponovno šarmira! 😍 „Zaustavila me policija na granici!“

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene