Pravo osvježenje

Ella promijenila imidž nakon karantene, njezini pratitelji oduševljeni: "Ostani zauvijek ovako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik promijenila je frizuru i pohvalila se promjenom na društvenim mrežama.

Naša domaća influencerica Ella Dvornik nakon izolacije se otputila na promjenu imidža u jedan zagrebački salon i konačnim se rezultatom pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

"Nakon dva i pol mjeseca puštanja kose došlo je vrijeme da i ja zavirim na makeover! Odlučili smo malo posvijetliti kosu i osvježiti ju naglašenim pramenovima oko lica! Idealno za nadolazeće ljeto! Nisam ni blonde ni brunetta, možda sam blondeta", napisala je Ella uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Promjena je oduševila njezine obožavatelje i prijatelje, koji su promjenu pohvalili u komentarima.

"Jako lijepo", "Vrh je ovo", "Mamasita, kao neka latina", "Baš ti stoji", "Prelijepa si blondeta", "Lijepo ti stoji, Ella", "Najljepša boja od svih prošlih", "Ostani zauvijek ovako", "Odlična promjena", "Najbolje dosad", nahvalili su ju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) +2 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako je izgledala prije 40 godina u ''Plavoj laguni'', a i sad bi u 55. bez problema mogla odraditi te golišave scene

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene