važna tema

Ella Dvornik otvoreno progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se borila 10 godina: "Mislim da je bitno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik na Instagramu je objavila video u kojem je progovorila o poremećaju u prehrani s kojim se borila u tinejdžerskim danima.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli detalje iz privatnog života, zbog čega je i tako popularna.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik nije znala što sa sobom Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

Dosad je otvoreno progovarala o svojim estetskim zahvatima, roditeljskim problemima, nesavršenostima na tijelu i brojnim drugim temama o kojima većina ljudi šuti, a sada se osvrnula na poremećaje o prehrani te je podijelila i svoje iskustvo.

"Kao tinejdžerica sam se izgladnjivala da dobijem tijelo koje želim", napisala je u videu koji je objavila na svojem Instagramu te je pokazala i kako je u to vrijeme izgledala.

"Onda sam počela jesti da dobijem tijelo koje želim. I dobila ga", zaključila je uz fotografije na kojima se pohvalila današnjim izgledom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Uskoro video na YouTubeu na meni jako bitnu temu. Poremećaji u prehrani vs. balans i zrelost. Hvala svima na pitanjima koje ste stavili na story, ovo će bit fakat super tema. Pogotovo jer sam se desetljeće borila s poremećajem u prehrani i mislim da je bitno da prođemo kroz razlike", najavila je uz video.

Ella se nakon dva poroda posvetila vježbanju i svoju transformaciju bilježi na društvenim mrežama, a prošle godine je priznala i da je bila na povećanju grudi.

"Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne", objasnila je svoju odluku.

Inače, Ella sa suprugom Charlesom Pearceom ima dvije kćeri, četverogodišnju Balie Dee i dvogodišnju Lumi Wren.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Celebrity Šuput se pohvalila raskošnom dekoracijom s Bloomova slavlja, stvarno si je dala truda, pogledajte ove divne fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene