Neobičan tretman

Ella je opet bila na estetskom tretmanu, ovog puta pohvalila se rezultatima zamrzavanja sala na trbuhu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik odlučila je otići na tretman zamrzavanja viška sala na trbuhu kojeg se nije mogla riješiti nakon drugog porođaja.

Naša blogerica i influencerica Ella Dvornik u posljednjih se nekoliko mjeseci odlučila podvrgnuti nekoliko estetskih zahvata, između kojih su bili tretman kože lica plazmom, ubrizgavanje botoksa, a prije nekoliko godina operirala je nos isključivo iz estetskih razloga, što je i sama priznala.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik nije znala što sa sobom Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

Ella je nakon svega toga odlučila isprobati učinkovitost još jednog tretmana, i to zamrzavanja sala na trbuhu, a rezultate je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Bacila sam fotku iz drugog kuta da malo vidite", napisala je 29-godišnja Ella uz fotografiju trbuha prije i nakon procesa takozvanog coolsculptinga.

Za njega se odlučila jer se nikako nije mogla riješiti viška sala nakon drugog porođaja.

Ovo je Elli bio peti estetski zahvat, a fotografije i snimke postupka svih pokazala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Posljednji je bio tretman lica krvnom plazmom, koji je sve popularniji među zvijezdama. 

"Išla sam na plazmu danas, izgledam kao iz Star Treka. Ne brinite se, splasnut će to. Sutra ću biti kao da mi je 20 godina. Radim vam vlog na tu temu pa ćete vidjeti sve", napisala je tada uz fotografije koje je podijelila na Instagramu.

Riječ je o tretmanu tijekom kojeg se pacijentici vadi krv, iz koje se pak ekstrahira plazma, koja se naposljetku iglama ubrizgava na željeno područje. Konačni je cilj postizanje mladolikog izgleda kože, bez znakova starenja i oštećenja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Ćorluka pokazao kako izgleda njegova savršena večer: "Moji dečki uvijek blizu jedan pored drugoga"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene