"Što je ovo?!"

Ella samu sebe šokirala fotkama od prije 15 godina, a otkrila i koji joj je bio prvi posao, neki ju i pamte s radnog mjesta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik nakratko se vratila u prošlost pa je na Instagramu podijelila svoje fotografije snimljene prije 15 godina, na kojima previše i ne nalikuje sebi danas.

Jedna od najuspješnijih domaćih influencerica Ella Dvornik prisjetila se na drušvenim mrežama nekih prošlih vremena, točnije imidža, ali i posla kojim se bavila prije 15-ak godina.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Naime, danas 30-godišnja Ella bila jedna od korisnica nekad popularne društvene mreže MySpace, a ovih je dana odlučila svojim pratiteljima na Instagramu pokazati kako je tada izgledala.

"Ok, tko se sjeća MySpacea? Ovo su neke od mojih slika tamo, hahahahaha", napisala je Ella uz fotografije koje je podijelila, a na kojima izgleda poprilično drugačije nego danas. One su snimljene prije 15-ak godina i pokazuju njezina različita izdanja, od onih emo, s narančastom ili pak crnom kosom, što pokazuje da je oduvijek bila sklona drastičnim promjenama imidža.

Ella se i sama čudila svom nekadašnjem izgledu, a neke su ju fotke čak i dobro nasmijale, baš kao i njezine pratitelje.  

"Draga Ella, ja te se sjećam u ovom izdanju još dok sam kao srednjoškolka izlazila u Močvaru, a ti si radila u garderobi i uzimala jakne... Sigurno prije 20 godina", jedna je od poruka koje je Ella dobila i podijelila s drugima.

"Moj prvi posao vješanja jakni u garderobi u Močvari, prije 15 godina točnije. To su bila vremena", zaključila je Ella.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +2 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Zanimljivosti Mislili su da im je ljubav samo trik i povezivali ju s Ibrahimovićem, ali ovi strastveni prizori ipak govore nešto drugačije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene