sve je i snimila!

Ella Dvornik napravila još jedan estetski zahvat pa se pohvalila rezultatima, a razbila je i popularni mit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik ne krije da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima, a sada je napravila još jedan i sve je zabilježila na svojem Instagramu.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (30) sa svojim pratiteljima dijeli sve, a baš zato je i jako popularna na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Nikada nije krila da se podvrgnula nekoliko estetskih zahvata, poput korekcije nosa i zaleđivanja masnog tkiva, a nedavno je otkrila da je imala i operaciju povećanja grudi.

Sada je otišla na tretman botoksa i ponovno sve zabilježila u svojim pričama na Instagramu.

"Mrzim peglati, ali ovo može", napisala je preko videa koji je snimila tijekom tretmana, a zatim se pohvalila i rezultatima te je razbila jedan popularan mit.

"Nije uopće istina da vam se zaledi lice skroz i da ne možete ništa micat. To je samo onima koji s time pretjeraju. Možete sve micat normalno i izgledate normalno, jedino nema boranja kože. Prevencija je majka", napisala je uz fotku nakon tretmana, koju možete pogledati u galeriji.

Ellu njezini pratitelji redovito hvale zbog njezine iskrenosti, a negativni komentari, kojima ne može pobjeći, uopće je ne diraju.

"Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke… Fileri, operacija nosa, baby botoks, krunice, navlake, mostovi, implantati", pobrojala je svoje zahvate u videu koji je jednom prilikom objavila na svojem Instagramu te je tada zaključila: "Tko nema u genima, ima na rate".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) +3 Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Naša glumica je prije devet godina završila na listi najljepših žena svijeta iznad 40, a sada je sve zadivila fotkom bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene