Jesensko osvježenje

Ella Dvornik se pohvalila novim imidžom, ali reakcije koje je dobila nisu najbolje: "Što uradi, majko mila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik se odlučila na promjenu imidža i pohvalila se novom bojom kose na Instagramu.

Naša popularna influencerica i blogerica Ella Dvornik poznata je po čestim promjenama imdiža i frizure, a onom najnovijom pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik nije znala što sa sobom Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

"Ako je netko tražio dalmatinere, samo da znate da sam ih ostavila u salonu jer sam bila toliko oduševljena novom frizurom i bojom da sam ih smetnula s uma - vaša Cruella", našalila se Ella na vlastiti račun

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

No čini se kako se promjena velikom dijelu njezinih pratitelja i nije baš svidjela, što su joj otvoreno poručili u komentarima.

"Što uradi majko mila", "Dosad najgora boja, koma. Ella draga što uradi sebi od glave", "Meni se sviđa", "Ono kad ti sve stoji", "Super, ali crveno je bolje", "Unikatno, nema što", "Ovo me podsjeća na Rogue iz X Mana, divna", "Sorry, nije baš nešto", "Brutala", "E pa tebi stvarno sve stoji", "Svaka promjena je lijepa, a lijepoj Elli sve pristaje", podijeljene su reakcije koje je dobila, a na vama je da sami prosudite što mislite o novoj Elli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene