Novo životno poglavlje

Pogledajte kako se Ella Dvornik oprostila od Zagreba: "Ja idem na odmor s kojeg se nikad ne vraćam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik odselila se s obitelji u Istru i ne krije koliko im je već lijepo.

Ella Dvornik završila je selidbu iz Zagreba u Istru gdje su ona i suprug Charles kupili kuću, a čini se da zbog odlaska iz metropole ne tuguje nimalo.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Na profilu na Instagramu objavila je video u svom stilu i zabavila pratitelje, koji su joj poželjeli sreću u novom životnom poglavlju i u novom predivnom domu.

"Aj bok Zagreb, ja idem na odmor s kojeg se nikad ne vraćam (osim poslovno naravno)", napisala je Ella uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Nema do mora, jednom kad odeš teško dalje bez njega", "Srele smo se danas na plaži, još ljepša ste mi uživo, dobro nam došla u Istru", "U Istri je svaki dan avantura, raj na zemlji", "Ma odličan izbor", "Najbolji izbor, Zagreb za posjet nije daleko, a život je da se živi svaki dan", "Svi dolaze u Istru jer je najljepše", "Sretnooo i ja bi pobjegao iz Zagreba da mogu", poručili su joj pratitelji.

Ella je prije nekoliko dana na svojem Instagramu objavila fotografiju dvorišta svoje nove kuće u Istri koja je postala dom nje, supruga Charlesa i njihove dvije kćeri. 

Podsjetimo, Ella i Charles u braku su od 2019. godine, a zajedno imaju dvije kćerkice, trogodišnju Balie Dee i Lumi Wren koja je u veljači napunila godinu dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene