broji još sitno

Sličnost je nevjerojatna! Ella Dvornik objavila prvu sliku bebe: "Precrtani tata"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik objavila je fotografiju s ultrazvuka. Beba je isti tata Charles, tvrde njezini fanovi.

Ella Dvornik odbrojava još sitno do poroda. Kći Dine Dvornika već je u podmakloj trudnoći, a svojim slatkim trudničkim brigama često uveseljava mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama. Njezina posljednja objava izazvala je pravo oduševljenje. Kako i ne bi kad je Ella objavila prvu sliku djeteta. Riječ je o snimci s ultrazvuka na kojoj se jasno razaznaje lice djeteta čiji spol budući roditelji još uvijek nisu otkrili.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 3 U pratnji odvjetnika Ella i Charles sreli se na trećem ročištu u Puli, dok je ona bila nasmijana, on je na sve načine izbjegavao medije

Ipak, njezini obožavatelji već na prvi pogled zaključili su da dijete nevjerojatno nalikuje na njezinog zaručnika Charlesa Pearcea. "Još mu fali brada i isti Charles", "Precrtani tata", "Vidi mini Charlesa", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije.

Jedna Ellina pratiteljica izrazila je pak nezadovoljstvo zbog prinove koja je naslijedila Charlesov široki nos. "Moralo je biti tako, preupadljiv je", odgovorila joj je Ella i svima poručila da je za sada s bebom sve u najboljem redu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene