nježna i pravedna prema sebi

Ella Dvornik podijelila sliku trbuha nakon dva poroda: "Jako me nervira, ali opraštam si sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik istaknula je da većina onog što se vidi na fotografiji na njezinom trbuhu nije salo nego koža.

Ella Dvornik je početkom lipnja otvorila drugi Instagram profil na kojem govori o zdravoj prehrani, vježbanju i postizanju idealne figure nakon poroda. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Poznata domaća influencerica je u petak objavila fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda njezin trbuh nakon rođenja dvije kćeri. "Krenimo s najljepšom slikom ovoga ljeta. Znate što je najgore na ovoj slici? Većina ovog nije salo. Voljela bi da je sve salo, jer salo možeš skinuti, ono što ne možeš skinuti je koža. Ta ku*a ne ide nikamo dok ne odluči otići. Ali sretna vijest je da sam mlada i u prošloj trudnoći je ta koža odlazila 10 mjeseci, a ovu trudnoću sam imala duplo veći trbuh. Al ne tugujem za sada. Jest da me nervira. Jako me nervira! Nervira me jer pazim i trudim se, a ona se kamuflira sa salom, ali neka. Opraštam si sve, i svom tijelu, prije skoro 6 mjeseci samo, sam ležala na operacijskom stolu. Zašili su mi ne znam kolko slojeva u trbuhu. Moram biti nježna i pravedna prema svome tijelu. Svašta je istrpjelo i svašta će još istrpjeti", istaknula je Ella

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krenimo s najljepsom slikom ovoga ljeta 😂✌🏻 znate sto je najgore na ovoj slici? Vecina ovog nije salo. Voljela bi da je sve salo, jer salo mozes skinut, ono sto ne mozes skinuti je koža. Ta kuja ne ide nikamo dok ne odluči otići. Ali sretna vijest je da sam mlada i u prosloj trudnoci je ta koža odlazila 10 mjeseci, a ovu trudnocu sam imala duplo veci trbuh. Al ne tugujem za sada. Jest da me nervira. Jako me nervira! Nervira me jer pazim i trudim se a ona se kamuflira sa salom 😂 al neka. Oprastam si sve, i svom tijelu, prije skoro 6 mjeseci samo, sam lezala na operacijskom stolu. Zasili su mi ne znam kolko slojeva u trbuhu. Moram biti njezna i pravedna prema svome tijelu. Svasta je istrpilo i svasta je ce jos istrpit. A bome brzo sam ga i upregnula vjezbanjima i utezima. Znate onu “tijelo pamti”? A sta da radimo? Koliko god da nas nije briga, opet nas je briga. 👻Zbig nas samih. Makar lijepo je dobiti podrsku od drugih 🙏 hvala vam na tome. Kad ti dodu djeca u zivot malo se izblesiras. padnes, izgubis se, i jedino sto oduvijek znas (svoje tijelo) te isto doceka drugacije. I valjda samo zelimo bar vizualno se podsjetit na neko vrijeme prije, kad je bilo malo lakse i slobodnije, ne zbog drugih , bas zbog sebe. I imam dojam da stalno nesto “jedva cekamo”. Jedva cekamo da se porodimo, da se oporavimo, da obucemo traperice, da dode ljeto, da skinemo traperice, da vidimo rezultate, da pocnu djeca sjedit, puzat, hodat, pricat, i stalno mislimo da ce ta druga faza biti “laksa” i stalno ju cekamo i cekamo i nekako zaboravimo valjda zivjeti u trenutku. Zato me nije bilo. Jer sam bila s obitelji, uzivala u tenutku, jela sam i dobro i lose. I kretala sam se i nisam, i svidala sam se sebi i gadila. Al najbitnije od svega, zaboravila sam lozinku za ovaj profil 😂 u svakom slucaju, da grozne smo prema sebi i kad smo najbolje. Previse se osudujemo, kritiziramo, ma znate sve. Necu nista solit. Samo zelim rec da smo i u pravu al i nismo. Znam da se slazete sa svime sta sam napisala... al imate i onu drugi stranu koja kaze “da ali...” i ako se mozemo pomiriti svaki put s tim “da ali...” valjda mozemo i sa šlaufom pa bio on kožnj ili masni. Ko ga jebe, bila je dobra tjestenina 😂

A post shared by Ella (@ellaschallenge) on

Ipak, dodala je da je tijelo brzo upregnula vježbanjima i utezima. "Znate onu “tijelo pamti”? A što da radimo? Koliko god da nas nije briga, opet nas je briga. Zbog nas samih. Makar lijepo je dobiti podršku od drugih. Hvala vam na tome. Kad ti dođu djeca u život malo se izblesiraš. Padneš, izgubiš se, i jedino sto oduvijek znaš (svoje tijelo) te isto dočeka drugačije. I valjda samo želimo bar vizualno se podsjetit na neko vrijeme prije, kad je bilo malo lakše i slobodnije, ne zbog drugih , bas zbog sebe. I imam dojam da stalno nešto 'jedva čekamo'. Jedva čekamo da se porodimo, da se oporavimo, da obučemo traperice, da dođe ljeto, da skinemo traperice, da vidimo rezultate, da počnu djeca sjedit, puzat, hodat, pričat, i stalno mislimo da će ta druga faza biti 'lakša' i stalno ju čekamo i čekamo i nekako zaboravimo valjda živjeti u trenutku", dodala je influencerica. 

Objasnila je da nije bila na ovom profilu Instagrama jer je bila s obitelji i nije se osjećala ugodno sa samom sobom, ali se istodobno i sviđala sebi. "Ali najbitnije od svega, zaboravila sam lozinku za ovaj profil. U svakom slučaju, da grozne smo prema sebi i kad smo najbolje. Previse se osuđujemo, kritiziramo, ma znate sve. Samo želim reći da smo i u pravu, ali i nismo. Znam da se slažete sa svime što sam napisala... ali imate i onu drugi stranu koja kaže 'da ali...' i ako se možemo pomiriti svaki put s tim 'da ali...' valjda možemo i sa šlaufom pa bio on kožni ili masni. Ko ga je*e, bila je dobra tjestenina", zaključila je Ella.

Mnogi su se složili s njezinim riječima i podržali njezin stav. "Ti si carica", "Odavno nisam pročitala da je netko drugi napisao moje misli", "E to sam čekala", "Svaka ti čast na ovome, istina živa", komentirale su pratiteljice. Jedna se i našalila s Ellom. 

"To je sve voda", istaknula je. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene