Baš wow!

Ella Dvornik pozirala u gaćicama i oduševila svoje fanove: "Ti si jedna seksi trudna dama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj pozira oskudno odjevena dok čeka rođenje svog drugog djeteta.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik odbrojava dane do dolaska svog drugog djeteta na svijet, kojeg će dobiti sa suprugom Charlesom i krati vrijeme na sve moguće načine dok boravi u jednoj zagrebačkoj poliklinici u kojoj je završila zbog lakših komplikacija.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

29-godišnja Ella ne smije primati posjete, smije ju jedino doći pogledati Charles, a obzirom na to jedan od načina kraćenja vremena i ublažavanja dosade je fotografiranje selfija i objavljivanje istih na društvenih mrežama. Tako na jednoj od posljednjih objavljenih fotografija Ella pozira samo u gaćicama i minijaturnoj majici dok se u prvom planu nalazi njezin trudnički trbuh.

"Iako sam htjela baš da mi profi fotograf napravi fotke pod zadnje dane, jer s Balie nisam isto stigla. Sad kad kratim dane čekajući, napravila sam si sama neki dan s mobitelom DIY trudničke fotke u svojoj sobi pa ako netko od vas isto dane krati u iščekivanju, evo ideje s kojom se možete pozabaviti", napisala je Ella uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

"Wow, ne treba ti profi fotograf, baš wow fotka", "Savršena uspomena", "Odlična fotografija", "Predivno", "Kreativno moje", "Prekrasna trudnica", "Odlična fotka i ideja", "Žensko tijelo je čudesno, divna si","Najdivnija mama", "Slike su još ljepše ovako", "Prekrasna uspomena, jako si lijepa", "Ti si jedna seksi trudna dama", "Fotka je apsolutno prekrasna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Ella je u bolnici završila u 33. tjednu trudnoće prije nekoliko dana zbog kolestaze i morat će tamo ostati sve do poroda, koji bi trebao biti 25. ožujka. Iako su njezini pratitelji bili znatiželjni od prvih trenutaka kada je objavila vijest da je trudna drugi put i htjeli su znati spol i mene djeteta, Ella i Charles odlučili su to zadržati samo za sebe i zasad nisu ništa otkrili.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Celebrity Krasila je naslovnice muških časopisa, ali danas bi nekad omiljenu slatkicu teško prepoznali

Marko Grubnić otkrio tajnu svojih Instagram slika: ''Nema tu fotošopiranja!'' I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene