Urnebesni su!

Evo što je točno Ella Dvornik radila kada je njezin Charles imao 25 godina, ovo će vas nasmijati do suza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik odlučila se našaliti na račun svojih godina i razlike u godinama između nje i njezinog supruga Charlesa Pearca.

Ella Dvornik do suza je nasmijala svoje pratitelje na profilu na Instagramu kada im je otkrila svoj odgovor na pitanje koje je postavio suprug Charles Pearce koji je od nje stariji 13 godina.

30-godišnja Ella je objavila video u Instagram pričama nakon što ju je 43-godišnji Charles pitao gdje je ona bila cijeli njegov život, u kojem je i više nego jasno odgovorila. Naime, Ella je sa svima podijelila Charlesovu fotografiju na kojoj on pozira kao 25-godišnji mladić, a potom i svoju i to onu na kojoj pozira kao djevojčica u četvrom razredu osnovne škole.

"Učila sam prirodu i društvo Charles", poručila mu je Ella.

Ella i Charles nikada se nisu obazirali na komentare oko razlike u njihovim godinama, a upoznali su se u Londonu kada je ona imala 22 godine i nakon toga započeli vezu koju su okrunili brakom, a njihovu su sreću upotpunile kćer Balie Dee i Lumi Wren s kojima su se prije nekoliko mjeseci preselili u Istru.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Profimedia) +12 Selma Blair (Foto: Profimedia) Preporuke Slavna glumica podijelila je najteže trenutke svoje borbe, prizori iz bolnice malo koga su ostavili ravnodušnim

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene