Najgore ikad

ŠTO JOJ JE NAPRAVILA! Urnebesni video Elle i Danijele Dvornik nasmijat će vas do suza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik dala je Elli da je našminka. Čini se da Ellin projekt baš i nije najslavnije završio! No, cure su se bar sjajno zabavile.

Ella Dvornik pokušala je s majkom napraviti make up tutorijal, no nešto je pošlo po krivu! Simpatična Ella na sebi je puno puta dokazala da talenta za šminkanje itekako ima, no da će se proslaviti kao vizažistica - teško. Barem ako je suditi po reakciji majke Danijele, koja urađenim nije bila oduševljena, barem ne u posebno smislu. Počela je šminkati majku, a rezultat je i Ellu i Danijelu nasmijao do suza.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

"Znači, doslovno smo plakale od smijeha. Ovo je najgori makeup ikada. Tko još nije umro od smijeha, garantiram smijeh sto posto. Evo ja se još uvijek smijem, ne mogu doći k sebi", napisala je Ella uz video na kojem se snimila s majkom. Vjerujte, ako imate loš dan, Ella i Danijela će vam ga uljepšati. Manje važno kako je šminka ispala, ovakvo druženje majke i kćeri uvijek razvedri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene