selidba u tijeku

Ella Dvornik prvi put se javila iz svog novog doma u Istri, pogledajte golemo dvorište kojim se pohvalila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je na svojem Instagramu objavila fotografiju dvorišta svoje nove kuće u Istri.

Blogerica i Influencerica Ella Dvornik (30) s obitelji se preselila iz Zagreba u Istru.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik ne skriva bijes Ella Dvornik potresnim se riječima oprostila od malenog anđela koji je regiju podigao na noge: ''Napravili ste si krevet, sad spavajte u njemu...''

Nakon što se sredinom travnja na svojem Instagramu pohvalila kako su ona i njezin suprug Charles Pearce nakon poduže potrage pronašli kuću u koju će se useliti sa svojim kćerkicama, sada se prvi put javila iz njihova novog doma.

U Storyjima na Instagramu podijelila je fotografiju svojeg golemog dvorišta s terasom, travnjakom i drvećem, koju možete vidjeti u našoj galeriji.

Ella je ranije ovog tjedna na društvenoj mreži objavila fotografije iz svojeg praznog stana u Zagrebu kojima se oprostila od njega.

"Kad bi ovo bila poza u jogi, nazvala bih ju 'pozdrav najmu'. Sobe su prazne. Kutija 60. Ostao je samo kauč i televizija. Idućih nekoliko dana možete me gledati samo na Storyjima i vjerojatno ću nositi istu odjeću jer sam sve spakirala. Vidimo se na drugoj strani. Zbogom, Policijska upravo zagrebačka, i sretan vam Dan državnosti i meni dan samostalnosti", napisala je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Podsjetimo, Ella i Charles u braku su od 2019. godine, a zajedno imaju dvije kćerkice, trogodišnju Balie Dee i Lumi Wren koja je u veljači napunila godinu dana.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +7 Madalina Ghenea (Foto: AFP) Celebrity Zavela je najveće face, a novi dečko nije ju ispuštao iz vida dok je pažljivo nanosila ulje za sunčanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene