selidba u tijeku

Ella Dvornik prvi put se javila iz svog novog doma u Istri, pogledajte golemo dvorište kojim se pohvalila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je na svojem Instagramu objavila fotografiju dvorišta svoje nove kuće u Istri.

Blogerica i Influencerica Ella Dvornik (30) s obitelji se preselila iz Zagreba u Istru.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Nakon što se sredinom travnja na svojem Instagramu pohvalila kako su ona i njezin suprug Charles Pearce nakon poduže potrage pronašli kuću u koju će se useliti sa svojim kćerkicama, sada se prvi put javila iz njihova novog doma.

U Storyjima na Instagramu podijelila je fotografiju svojeg golemog dvorišta s terasom, travnjakom i drvećem, koju možete vidjeti u našoj galeriji.

Ella je ranije ovog tjedna na društvenoj mreži objavila fotografije iz svojeg praznog stana u Zagrebu kojima se oprostila od njega.

"Kad bi ovo bila poza u jogi, nazvala bih ju 'pozdrav najmu'. Sobe su prazne. Kutija 60. Ostao je samo kauč i televizija. Idućih nekoliko dana možete me gledati samo na Storyjima i vjerojatno ću nositi istu odjeću jer sam sve spakirala. Vidimo se na drugoj strani. Zbogom, Policijska upravo zagrebačka, i sretan vam Dan državnosti i meni dan samostalnosti", napisala je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Podsjetimo, Ella i Charles u braku su od 2019. godine, a zajedno imaju dvije kćerkice, trogodišnju Balie Dee i Lumi Wren koja je u veljači napunila godinu dana.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +7 Madalina Ghenea (Foto: AFP) Celebrity Zavela je najveće face, a novi dečko nije ju ispuštao iz vida dok je pažljivo nanosila ulje za sunčanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene