skupa od malih nogu

Ma tko bi njih dvije spojio? Ella Dvornik nahvalila Franku Batelić pa ispričala kako je započelo njihovo prijateljstvo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj ona i Franka Batelić nazdravljaju s čašama piva, a pjevačica je podijelila njihovu zajedničku fotku iz djetinjstva.

Ella Dvornik na svojem je Instagramu otkrila da je prijateljica s pjevačicom Frankom Batelić te je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo Dino Dvornik i Ella Dvornik ''bio je muškarac u svakom smislu'' Ella Dvornik objavila stari video pokojnog oca: ''Nemate pojma koliko mi nedostaje, ovo nije čovjek, on je ljudina''

"Iako se čini da smo potpune suprotnosti, preslične smo. I ova žena, ma to je divno. Franka, uvijek je zadovoljstvo biti u društvu takvih kao što si ti", nahvalila je Ella Franku uz fotku na kojoj nazdravljaju s čašama piva, a pjevačica se prisjetila njihova prvog susreta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Gospođo! Tko bi rekao tih davnih dana na skijanju u Austriji da će one dvije curice danas pit zajedno! Ogromni BACIO!" napisala joj je Franka u komentarima, na što joj je Ella kratko odgovorila: "Ma bilo je suđeno".

Istu je fotografiju u svojim Storyjima na Instagramu objavila i Franka te je uz nju napisala "majke", a pokazala je i kako su ona i Ella Izgledale kada su se tek upoznale.

Njihova zajednička fotografija izazvala je i lavinu reakcija Ellinih mnogobrojnih pratitelja na Instagram.

"Ma vi ste predivne", "Žene prekrasnih osmijeha!", "Dvije najdivnije!", "Slatkice, "Svaka lijepa na svoj način", redali su se komplimenti ispod objave za koju je Ella dobila i desetke tisuća lajkova.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Premijer Andrej Plenković u Šibeniku +0 Albina Grčić Celebrity I premijer Plenković se oglasio nakon ispadanja Albine s Eurosonga, pogledajte kako je komentirao situaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene