wow!

Pohvalila se mirnim Božićem sa sinom pa uskočila u glamurozno izdanje u kojem je istaknula svu svoju raskoš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Elizabeth Hurley pozirala je na stepenicama svog doma u glamuroznom izdanju, a o svemu se pohvalila na društvenim mrežama.

Elizabeth Hurley (55) često golica maštu svojih obožavatelja provokativnim fotkama na društvenim mrežama, a nakon što je objavila božićne fotografije, uslijedila je prava poslastica. Naime, slavna glumica je božićne blagdane provela sa sinom Damianom te se pohvalila kako ga je nagovorila da nose jednake džempere i uživaju u mirnom Božiću, no tek par dana kasnije uskočila je u potpuno drugačiju kombinaciju.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Pozirala je na stepenicama u izazovnoj glamuroznoj haljini te je pokazala svoju vitku figuru na kojoj joj mnogi zavide. "Tulumarim sama sa sobom", napisala je u opisu fotografije. Stil je "začinila" velikim dijamantnim naušnicama i narukvicom, a Hurley ni pandemija koronavirusa nije zaustavila u namjeri da se u ovo vrijeme dotjera i uživa makar kod kuće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Inače, Hurley je ljetos proživaljavala teške trenutke jer je preminuo njezin bivši partner, milijarder Steve Bing s kojim je dobila sina Damiana (18). Prema pisanju stranih medija, Elizabethin sin Damian i njegova polusestra Kira, koju je Bing dobio s tenisačicom Lisom Bonder, trebali bi dobiti milijune nakon smrti oca milijardera. Steve nije nikad živio sa svojom djecom i jedva su imali kontakta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene