dobri geni

U 56. izgleda bolje nego ikad, a pohvalila se i svojom seksi starijom sestrom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Hurley i njena sestra Kate pozirale su jedna pokraj druge u bikinijima te je glumica istaknula da su se dok su odrastale slično odijevale.

Elizabeth Hurley nerijetko dokazuje golišavim fotografijama koliko dobro izgleda u 56. godini života i pobire mnoštvo komplimenata, a sada je pokazala i svoju sestru. 

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Glumica je pozirala s dvije godine starijom Kate i obje su u bikinijima istaknule istrenirano i bujne grudi. "Kada smo odrastale, uvijek smo bile obučene u istu odjeću, no jedna je bila u plavom, druga u ružičastom pa se potajno i dalje volimo tako odijevati", napisala je Elizabeth pokraj fotografije

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Sestre su oduševile brojne glumičine pratitelje koji su ih nahvalili u komentarima. "Dvije ljepotice", "Najbolji bikiniji ikad", "Predivne djevojke", "Wow. Sestra ti je seksi", "Mora da je do genetike", "Oduzimate dah", "Je li ti sestra udana?", "Sigurno ste izluđivale dečke dok ste odrastale. Nije da to ne radite i sada", "Očito jabuka ne pada daleko od stabla", napisali su Elizabethini obožavatelji

Inače, Hurley je ljetos proživaljavala teške trenutke jer je preminuo njezin bivši partner, milijarder Steve Bing s kojim je dobila sina Damiana (18). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene