smiješne priče!

U 56. se skinula do kraja na neobičnom mjestu i opovrgnula glasine o sebi pa se obožavatelji našalili s njom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Hurley često pozira u polugolim izdanjima i pokazuje svoje istrenirano tijelo, no ovog puta je odlučila fotografirati se naga i jedan obožavatelj ju je upitao je li sin zaslužan za sliku.

Elizabeth Hurley pozirala je potpuno gola u 56. godini i usput demantirala priče o sebi i svom sinu, manekenu Damianu (18). 

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Ona je zgrožena Nadali su se milijunima nakon tragične smrti njegova oca, ali su ipak ostali bez novčića i to im nimalo nije drago!

"Apsurdne priče u našem tisku danas. Moj sin Damian i ja svakako ne planiramo snimati reality show u našem domu. Tko god je taj 'prijatelj', koji pušta takve informacije, smiješan je", napisala je Elizabeth. 

Glumica na fotografiji sjedi na sijenu naga, no namjestila je ruke i noge tako da se ne vide njeno intimno područje niti grudi. Njezini brojni obožavatelji su komentirali da su glasine o reality showu urnebesne, ali su više pozornosti posvetili Elizabethinom izgledu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

"Kako uopće izmisle takvo sr*nje. Odlična fotografija", "Izgledaš predivno", "I u međuvremenu izgledaš nevjerojatno", "Lijepe noge", "Jako dobro", komentirali su. 

Neki su upitali Hurley je li je njen sin fotografirao, iako je označila čovjeka koji je to učinio. Vjerojatno se našalio jer je glumica svojedobno priznala da je Damian uslikao dosta njezinih seksi objava s Instagrama. 

"Koji vrag, čovječe?", "To sam i ja pomislio kad sam vidio fotografiju", "Nadam se da nije", komentirali su drugi obožavatelji njegovo pitanje. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene