Ljubav nema pravila

Slavna ljepotica sreću pronašla u simpatičnom fotografu koji ne mari za odlazak u teretanu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Eliza Cummings nedavno se udala za fotografa Grega Williamsa, a sretni par sada uživa u Meksiku na medenom mjesecu.

Britanska manekenka Eliza Cummings uživa u prvim danima bračne sreće. Nedavno se slavna ljepotica udala za fotografa Grega Williamsa, a sada su golupčići odlučili nekoliko tjedana provesti u vrelom Meksiku, gdje uživaju na medenom mjesecu. 

Par je viđen kako razmjenjuje nježnosti u moru. Grlili su se, ljubili i brčkali, a nisu ih omeli ni paparazzi koji su uporno škljocali svojim fotoaparatima. Upoznali su se na jednom modnom snimanju, a ubrzo su zaiskrile i prve ljubavne iskrice. Mnogi su bili iznenađeni novim parom jer Greg nije bio poznat, a ljepoticu se prije toga povezivalo samo sa slavnim frajerima i pripadnicima britanske elite. 

Ipak, čini se da ljubav nema pravila, pa je manekenka završila u naručju simpatičnog fotografa za kojeg mnogi smatraju da ima koji kilogram viška. 

Eliza je inače mnogo slavnija od svog novopečenog supruga Grega. U svojoj se manekenskoj karijera ta 28-godišnjakinja pojavila na nizu naslovnica uglednih časopisa, poput Voguea ili Ellea, a surađivala je i nosila revije svih najluksuznijih modnih brendova. Smatraju se muzom dizajnerice Vivienne Westwood, poznate po ekscentričnim kreacijama koje kombiniraju visoku modu i punk. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Maja komentirala ultrakratku haljinu u kojoj je držala svoj prvi govor: "Navukla bih ju da sam znala!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene