za njega to ne vrijedi

Bivši joj ne dopušta da ima novog dečka, ali to ju ne sprječava da na njegovoj luksuznoj jahti paradira u bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elisabetta Gregoraci snimljena je na luksuznoj jahti Flavija Briatorea s kojim se razvela 2018. godine.

Talijanska manekenka Elisabetta Gregoraci osvanula je u bajkovitom izdanju na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, a prije toga se odlučila opustiti na luksuznoj jahti svog bivšeg surpuga Flavija Briatorea u Monacu.

Paparazzi su 41-godišnju Elisabettu snimili na odmoru s Flavijem, a čini se kako se i dalje rado druži s njim unatoč bizarnom zahtjevu koji je postavio. Naime, krajem prošle godine Elisabetta je iznenadila javnost kada je priznala da ima ugovor s milijunašem, po kojem se tri godine nakon rastave ne smije u javnosti pojavljivati s novim dečkom. Od Flavija se službeno razvela 2018., a da je prekršila ugovor morala bi platiti vrlo visoke penale.

"Ugovor je potpisala i zbog toga ju ne vidimo s drugim muškarcima još otkako se rastala od Flavija. Možda se s nekim i druži, no to je njezina privatna stvar", rekao je za talijanske medije izvor blizak Elisabetti. Ona sama je na kraju priznala da je bila u vezi čitavo to vrijeme, ali je pazila da ju nitko ne fotografira.

"Flavio je posesivan, to sam sve napravila za njegovo dobro", izjavila je Elisabetta koja s njim ima 11-godišnjeg sina.

Milijunaš je od prošle godine u vezi s 25-godišnjom manekenkom Marijom Ludovico Campano, a prije nje na popisu ljepotica koje je ljubio našle su se Naomi Campbell te Heidi Klum, s kojom ima i 17-godišnju kćer Leni.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Profimedia) +3 Jared Leto (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko bi prepoznao miljenika žena da ga sretne na ulici, naglo se pomladio, a još nedavno je bio proćelav i sijed

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene