tajnoviti su

Prvi put viđeni u javnosti s djetetom čiji spol još skrivaju, sve detalje o dolasku prinove na svijet čuvaju za sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elijah Wood i Mette-Marie Kongsved dobili su dijete u veljači ove godine. Zajedno su tri godine, a par su postali nakon što su zajedno radili na filmskom setu.

Glumac Elijah Wood i njegova partnerica Mette-Marie Kongsved prvi su se put pojavili u javnosti otkako su dobili prvo dijete.

Pogledaj i ovo showbuzz Bila je izravna Glumica priznala: 'Baš bih se 'maznula' s Viggom Mortensenom'

39-godišnji glumac i danska producentica bili su u šetnji s djetetom u Los Angelesu, a pridružio im se i glumac Dominic Monaghan, koji je s Woodom glumio u trilogiji "Gospodari prstenova". Svi su lica prekrili maskama, no novinari su ih odmah prepoznali.

Par je dijete dobio u veljači ove godine, no nisu otkrivali previše detalja. Njihov glasnogovornik istaknuo je kako štite svoju, ali i privatnost djeteta.

Elijah i Mette-Marie skupa su tri godine, a upoznali su se na setu filma 2017. godine. Producentica je prije veze s glumcem bila u braku s producentom Evanom Louisom Katzom, no rastali su se 2016. godine.

Elijah je s druge strane pet godina bio u vezi s Pamelom Racine, nakon koje je hodao s Kerry Bicshe.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) +0 Sofia Richie (Foto: Profimedia) Celebrity Mlada ljepotica lice je sakrila maskom, no otkrila je sve ljepote svog utreniranog tijela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene