Htio biti kao Escobar

PAO ZBOG TAŠTINE Otkrivena istina o intervjuu El Chapa i Seana Penna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

El Chapo je uhićen nakon što je dao intervju Seanu Pennu. Otkrivena je i pozadina uhićenja.

Otkrivaju se polako detalji i pozadina uhićenja meksičko narkodilera Joaquína "El Chapa" Guzmána. Da podsjetimo, El Chapo je uhićen nakon što je dao intervju Seanu Pennu, a ovaj ga objavio u magazinu Rolling Stone.

Pogledaj i ovo showbuzz Smrt kultne ličnosti 'Siromašni diljem svijeta izgubili su svog prvaka, a ja prijatelja'

Svemu je kumovao i redatelj Oliver Stone, koji je želio ekskluzivna prava na priču o El Chapovom životu, a bio je spreman platiti šest milijuna dolara. Penn je u intervjuu objavljenom u spomenutom magazinu objavio da se sa El Chapom našao uz pomoć glumice Kate Del Castillo, ali i da je njihov susret bio novinarske prirode. No, svemu je kumovao i Stone, odnosno pregovori za snimanje filma.

Dokumentarac pod imenom 'Sean Penn i El Chapo: Zbrka u džungli' otkriva da jeEl Chapo odlučio naći se s Pennom jer je želio da se njegov lik i djelo pojave na velikom platnu, a svjestan je bio i da bi od toga profitirao. 'El Chapo je želio postati kao Escobar ili Scarface, da njegovo ime ostane zapamćeno desetljećima. Želio je da ga Hollywood učini besmrtnim, a da ga na velikom platnu odigra Penn', navodi dokumentarac. U bijegu je El Chapo navodno pratio seriju 'Narcos', koja prati uspod Pabla Escobara, pa je poželio nešto slično i o njegovom životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene