posljednje pripreme

Pogledajte prve fotografije! Ekipa mjuzikla "Mamma Mia" stigla na Vis

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vis s nestrpljenjem očekuje dolazak holivudskih velikana Meryl Streep i Piercea Brosnana. Za njih je već sve spremno.

Na otoku Visu ovih dana trebalo bi započeti snimanje mjuzikla "Mamma Mia 2". Članovi filmske ekipe već su stigli u Hrvatsku i trenutno obavljaju posljednje pripreme.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u Dalmaciji Proglašavan najseksipilnijim: Bivši perač prozora i taksist danas je priljepak za novac

Na Vis će uskoro stići i poznata imena Hollywooda, među kojima su Meryl Streep i Pierce Brosnan. Detalji o njihovu dolasku čuvaju se u najstrožoj tajnosti. Nitko iz filmske ekipe i produkcije ne smije reći ni riječi, svi su obvezani posebnim ugovorima.

Zaštitari strogo čuvaju glavne lokacije snimanja, kao uvalu Barjačka kod Komiže kojoj se ne smije prići ni s mora. Iako nije potvrđeno gdje će holivudski velikani odsjesti, nagađa se da bi to moglo biti u povijesnoj vili kraj mora.

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca filmsku ekipu shrvala je neočekivana tragedija. Uoči dolaska u Hrvatsku producent Alan MacDonald pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Oxfordshireu. Šuškalo se i o mogućoj odgodi snimanja, no do toga ipak neće doći. Nastavak uspješnog mjuzikla svjetlo dana trebao bi ugledati iduće godine, a mi ćemo ga posebno pamtiti jer je riječ o najvećoj filmskoj produkciji u povijesti Hrvatske.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene